Hofkens Stephan tuinonderhoud

Dankzij het tuinonderhoud van Hofkens Stephan kan u zorgeloos genieten. Of u nu snoeiwerken vereist of uw gras een maaibeurt zou kunnen gebruiken, wij bieden u een helpende hand. Ook voor tuinaanleg kan u op ons rekenen! Van nieuwe beplanting tot het zaaien van bloemen of misschien zelfs de aanleg van uw oprit. Kiezel en siergrind geven u de charme die bij uw tuin past.

Dé specialist voor kunstgras en graszoden

Wilt u een nieuw gazon? Misschien wilt u niet helemaal wachten tot al die kleine zaadjes uitgroeien tot gras. Dan kan u, afhankelijk van uw noden, kiezen voor graszoden of kunstgras. Hofkens Stephan is hiervoor de expert die u nodig heeft.

Wij onderhouden en verzorgen tuinaanleg voor kleine en middelgrote tuinen in Brasschaat, Schoten en Schilde, zowel voor particulieren als bedrijven. Laat uw snoeiwerken aan ons over en geniet met volle teugen van uw mooi onderhouden tuin.

Moest u op zoek zijn naar ervaring voor uw tuinonderhoud of aanleg, laat ons dan iets weten! Wij staan u immers graag te woord via telefoon, e-mail of ons contactformulier.

Onderhoud je tuin!

Hofkens Stephan tuinonderhoud